Cyberpunk strikt opnieuw grote acteur

News
vrijdag, 09 december 2022 om 12:00
cyberpunk 2077 cambiar genero aparienciaf1670578321
Cyberpunk Fans opgelet! De volgende downloadbare content van Cyberpunk 2077, Phanton Liberty, met acteur Idris Elba is bevestigd.
Keanu Reeves was Idris Elba voor in de Cyberpunk games en in de nieuwe trailer zijn ze samen te zien. Idris Elba zal Solomon Reed spelen, een FIA agent voor de New United States of America. Eerder was aangekondigd dat Sasha Grey, die de meesten kennen van “volwassen films” ook een rolletje krijgt in de nieuwe DLC van de opkomende uitbereiding.
Het zou gaan om de stem van Ash, een nieuwe character.
Sasha Grey heeft via Twitter bekendgemaakt dat ze het personage Ash gaat spelen, een radio DJ in de in-game radio station 89.7 Growl Fm.
Eerder dit jaar tijdens de Night City Wire Broadcast is naar buiten gebracht dat in de “psy-thriller” uitbreiding Johnny Silverhand terugkeert. Dit personage wordt gespeeld door Keanu Reeves, Daarnaast zal er een nieuwe cast van characters komen.
Terwijl Phanton Liberty de enige grote uitbereiding is voor Cyberpunk 2077 heeft CD Projekt RED (makers van Cyberpunk) zijn zinnen gezet op dat dit de toekomst van de franchise is.
CD Projekt RED heeft bevestigd dat de volgende Cyberpunk game, Project Orion, zal worden aangepakt door een nieuwe US-based studio genaamd CD Projekt Red North America.

Hoe Cyberpunk 2077 release niet oké was

Cyberpunk 2077 was één van de grootste titels van de afgelopen gamegeneratie, maar er waren veel dingen compleet fout voor de game nadat het werd uitgebracht. Nadat de game drie keer was vertraagd, kreeg de langverwachte game te maken met technische problemen. Wat leidde totdat de makers een terugbetaling aanboden en de game uit de Playstation store werd gehaald.
Hoewel de game een heropleving had na de foutjes, zo kwamen ze met een netflix serie Edgerunners. Volgens CD Project heeft Cyberpunk 2077 meer dan 20 miljoen koppies verkocht.

Populair Nieuws