Check hier de tweede Cyberpunk 2077 Night City Wire

  CD Project Red, de makers van Cyberpunk 2077 hebben een tweede Night City Wire stream aangekondigd. De stream zal maandag 10 augustus via Twitch te volgen zijn. Deze zal om 18.00 uur beginnen op de hete maandag.

  CD Project Red heeft een tweede Nightwire aangekondigd. In de Nightwire streams geeft de developer van de zeer populaire Cyberpunk 2077 nieuws en updates over de ontwikkeling van de game die later dit jaar moet verschijnen voor PC, Xbox One en PlayStation 4 en later updates gaat krijgen voor de Xbox Series X en PlayStation 5.

  De tweede stream zal maandag 10 augustus 18.00 uur 's avonds plaatsvinden en is te volgen op het twitch-kanaal van CD Project Red. De stream werd aangekondigd in een tweet op het Cyberpunk twitteraccount en geeft een klein inkijkje in wat we kunnen verwachten tijdens de stream.

  Cyberpunk 2077 Night City Wire:

  In Episode 2 van de Night City Wire zal de aandacht dus vooral liggen op de levenspaden die je kan kiezen in de game en de verschillende wapens die je tot je beschikking zal hebben. De laatste opmerking over de transformatie van Refused in Samurai slaat op de muziek van Cuberpunk 2077, die onder anderen door Refused verzorgd wordt.

  Cyberpunk 2077 speelt zich af in een toekomstige versie van Verenigde Staten waarin grote megacorporaties het dagelijks leven beheersen. In de onderlaag van de bevolking heersen diverse bendes. Cyberpunk 2077 staat na diverse malen uitgesteld te zijn gepland voor een release op 19 november 2020.

  Mocht je de eerste Night City Wire gemist hebben, dan is deze nog via Youtube terug te kijken.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.