Amazon Prime kondigt vijfde en laatste seizoen aan voor The Marvelous Mrs. Maisel

News
vrijdag, 18 februari 2022 om 14:30
008 0081 mrsm s4 ut 403 210315 sauchr 00155r largef1645112350
Amazon Prime's meest bekroonde serie eindigt met seizoen 5, zo meldt de streamingdienst. Fans kunnen eerst vanaf deze week nog van The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 4 genieten.
Het einde van The Marvelous Mrs. Maisel is in zicht. Amazon Prime heeft groen licht gegeven voor een vijfde en laatste seizoen. ‘’Amy, Dan (de makers achter de serie) en The Marvelous Mrs. Maisel hebben een ongeëvenaard pad bewandeld, door de normen in onze industrie uit te dagen en het entertainmentlandschap voor altijd te veranderen met hun one-of-a-kind storytelling,’’ vertelt Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios. Ze kan niet wachten tot de fans kunnen genieten van ‘het hoogtepunt van deze baanbrekende en onvergetelijke serie’.
Gelukkig voor de fans duurt het wel nog even voor ze afscheid hoeven te nemen van hun geliefde personages. Eerst zal seizoen 4 deze vrijdag in première gaan, met vier weken lang iedere vrijdag twee nieuwe afleveringen. Fans hebben lang op dit seizoen moeten wachten: de laatste aflevering van seizoen 3 kwam eind 2019 uit.

Wat is The Marvelous Mrs. Maisel?

The Marvelous Mrs. Maisel is een komische dramaserie over Miriam ‘Midge’ Maisel (Rachel Brosnahan), een joodse huisvrouw uit het New York van de jaren 1950. Haar echtgenoot, Joel, is een zakenman en stand-upcomedian. Met dat laatste heeft hij alleen weinig succes. Wanneer Joel Midge bedriegt en verlaat, besluit ze zelf comedian te worden. De serie won 20 Emmy’s, waaronder voor beste komedieserie.
Seizoen 4 speelt zich af in 1960. Op zoek naar een manier om haar act aan te scherpen, vindt Midge een baan met totale creatieve vrijheid. Haar toewijding aan haar vaak creëert alleen wel een kloof tussen haar en haar familie en vrienden.

Populair Nieuws