Game releases december 2023 - Avatar: Frontiers of Pandora!

Article
vrijdag, 01 december 2023 om 12:00
avatar frontiers of pandora headerf1698320113
Het einde van het jaar is in zicht. December is meestal geen heel spannende maand voor nieuwe games. Wat je nog wel kunt verwachten zetten we graag voor je op een rij!
Je zult de afgelopen maanden vast hebben gemerkt dat er een vrij groot aantal games verscheen. Dat is vrij normaal, aangezien uitgevers graag iets nieuws in de schappen hebben voor de feestdagen. Wie dan in december nog met een game komt, neemt de timing een beetje krap. Toch is er altijd nog wel een grote game te vinden.
Dit jaar komt Ubisoft bijvoorbeeld nog met Avatar: Frontiers of Pandora. Deze open-world game van Massive Entertainment speelt zich af in de wereld van James Camerons Avatar-films. De game is volledig canon en bevat als het goed is zelfs al wat verwijzingen naar Avatar 3. Liefhebbers van de film moeten de game dan ook zeker niet overslaan.
Als het goed is kunnen Xbox-spelers ook nog rekenen op een grote release. Game of the Year-kandidaat Baldur's Gate 3 komt als het goed is deze maand nog naar Series X en S. Een specifieke datum is er nog niet, maar die zal ongetwijfeld snel komen.
Dan is er nog goed nieuws voor Batman-fans met een Switch. Een poosje terug zou Batman: Arkham Trilogy op de draagbare console verschijnen, maar dat ging niet door. Ondanks uitstel komt de geliefde trilogie toch nog dit jaar uit, namelijk op 1 december.

Wat zijn de game releases van december 2023?

Behalve het bovenstaande komt er niet heel veel meer uit, maar er is nog meer te beleven, bijvoorbeeld in de vorm van RTS-games in de universums van Terminator en Stargate. Hieronder zetten we de releases van december 2023 voor je op een rij.

Switch releases

PS5 releases

PS4 releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One releases

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Er is deze maand nog wat leuks te beleven, maar "voor ieder wat wils" zullen we niet zeggen. Wat dat betreft is het misschien een goed idee om nog even bij de releases van november te kijken. Daar heb je iets meer keuze als je nog een game zoekt om de winter door te komen.

Populair Nieuws