Nintendo Switch en 4K TV's met veel korting te scoren bij Media Markt!

News
woensdag, 14 april 2021 om 14:30
pexels michael adeleye 6993182f1615204764
Als je op zoek bent naar een Nintendo Switch om aan je collectie toe te voegen of een 4K TV voor in je woonkamer, dan is nu een mooi moment om je slag te slaan. In de outlet van Media Markt zijn de console en televisies namelijk met veel korting te scoren.
Gamen is al een vrij prijzige hobby met de prijzen van alle nieuwe titels, maar dat is helemaal het geval wanneer je een nieuwe console wil kopen. Of als je een 4K TV in je huiskamer wil zetten om te combineren met je gloednieuwe PlayStation 5 of Xbox Series X – mits je de mazzel hebt gehad dat je die kan scoren natuurlijk.
Als je niet de volledige prijs voor alles wil betalen, dan kan je gelukkig ook gebruikmaken van de outlet winkel van Media Markt. Daarin worden allerlei producten verkocht die niet meer in de normale webwinkel verkocht kunnen worden, maar wel gewoon in prima staat zijn. Denk daarbij aan een doos die open is geweest of een lichte beschadiging aan de verpakking. In ruil voor die 'nadelen' krijg je wel lekker veel korting op bijvoorbeeld een Nintendo Switch of 4K TV.

Nog meer aanbiedingen bij Media Markt

Het houdt bovendien niet op bij aanbiedingen op de Nintendo Switch of een luxe, 4K televisie. In de Outlet Store is zo'n beetje van alles met korting te vinden. Denk daarbij aan gaming accessoires als headsets, toetsenborden en racestoelen, laptops die ideaal zijn voor thuiswerken en gloednieuwe smartphones. Wil je dus iets in het aanbod van Media Markt met lekker veel korting scoren, dan weet je waar je moet zijn!

Populair Nieuws