Cyberpunk 2077 Phantom Liberty releasedatum onthuld

News
zondag, 11 juni 2023 om 19:58
cyberpunk 2077 phantom libertyf1686506297
De Cyberpunk 2077 Phantom Liberty releasedatum is uit de doeken gedaan. De game verschijnt op 26 september 2023. Zo werd duidelijk via een nieuwe trailer die tijdens de Xbox Games Showcase getoond werd.
De trailer bracht tevens een gloednieuwe blik op het verhaal van de aanstaande uitbreiding waarin Idris Elba een grote rol speelt. De Britse acteur schittert samen met Keanu Reeves, die ook al in de oorspronkelijke game zat, in de uitbreiding die twintig dagen na Starfield verschijnt.
Bekijk de nieuwe trailer hieronder zelf!

Xbox Showcase brengt ook Fable en Avowed

Tijdens de Xbox Games Showcase zijn nog veel meer andere games onthuld, zoals de eerste in-game beelden van Fable. Ook werd een nieuwe titel aangekondigd in de vorm van South of Midnight, terwijl Ubisoft haar nieuwe Star Wars open-world game uit de doeken heeft gedaan. Obsidian Entertainment bracht daarnaast gameplay van Avowed met zich mee.
Anderzijds werd een releasewindow gegeven voor Hellblade 2 en deed Compulsion Games haar volgende game uit de doeken. Het betreft South of Midnight, een nieuwe actie-avonturen game. Anderzijds werd ook een flinke trailer van Starfield getoond, terwijl ook Like a Dragon Infinite Wealth uit de doeken werd gedaan.

Populair Nieuws