Crash Bandicoot 4 demo nu te spelen via PlayStation Store

  Sinds de officiële release van de PlayStation 5 wordt de ene na de andere game bekendgemaakt. Zo was er eerder deze week al een nieuwe Harry Potter, Spider-Man of wat dacht je Horizon Forbidden West en Sackboy.

  Nu is er nog meer goed nieuws voor de Sony fans; vanaf donderdag kun je de demo van Crash Bandicoot 4 spelen. Als je voor de game digitaal een pre-order plaatst krijg je automatisch toegang tot de demo. De vierde Crash Bandicoot komt op 2 oktober pas in de schappen, maar via deze weg hebben de mensen die niet kunnen wachten nu al een klein opwarmertje.

  Spelen met Coco, Crash en Dr. Neo Cortex

  In de demoversie vind je drie levels uit het midden van het spel. Hiermee kun je je platformvaardigheden alvast oefenen. Hoewel je in het volledige spel vooral met Coco en Crash zult spelen, speel je in het demo spel in twee levels met Crash en de andere met Dr. Neo Cortex. Hieronder hebben we de drie levels kort voor jullie uitgelicht.

  Hoe zien de levels eruit?

  Het eerste demo level, genaamd ‘Snow Way Out’ is het zoals de naam al zegt erg koud. Met behulp van ene tijdmasker moet je proberen met Crash proberen platform te vertragen en langs de ijsblokken te gaan. Als je goed zoekt zul je zelfs een geheim bonuspad in dit demo-level vinden.

  Het tweede level is eigenlijk hetzelfde, alleen speel je dit op een alternatieve tijdslijn. Je speelt dit namelijk met Dr. Neo Cortex. Hetzelfde level dus, alleen met totaal andere mogelijkheden.

  Het laatste en derde level van deze demo speelt zich 88 miljoen jaar voor Christus af, tussen de dinosauriërs. Het idee is hetzelfde alleen word je nu achternagezeten door een grote T-Rex.

  Crash Bandicoot 4 heeft een aardig prijskaartje

  Via de PlayStation store kan je de game nu alvast bestellen, waarna je de demo meteen kunt bespelen. Als je straks van de PlayStation 4 naar de PlayStation 5 overstapt kun je verder gaan in de game waar je was gebleven. Liefhebbers moeten wel diep in hun buidel tasten. De game gaat op de Nederlandse markt 69,99 euro kosten. De vorige game kreeg van ons drie jaar terug een acht op schaal van tien.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.