Five nights at freddies keert terug!

News
donderdag, 17 september 2020 om 16:00
fnaff1600332687
We zijn duidelijk nog niet genoeg het stuipen op het lijf gejaagd, want de populaire franchise van Five Nights At Freddy’s keert terug met een nieuwe game in de reeks.
Er zijn al een hele hoop Five Nights At Freddy’s games uitgebracht in de loop der jaren. De eerste kwam uit in 2014. Deze heette simpelweg Five Nights at Freddy’s. Het concept van de game was vrij simpel, maar ontzettend eng. Dit concept zal grotendeels terugkeren in het volgende deel, Five Nights At Freddy’s: Security Breach.

Klassiek concept

Five Nights At Freddy’s staat er om bekend dat de spellen simpele concepten hebben, maar ontzettend lastig worden naarmate je verder komt in het spel. Ook heeft het spel vaak enorm veel achterliggende verhalen die het spel nog een stuk interessanter maken.
Veel YouTubers specialiseren zich in het bedenken en uitwerken van theorieën over dit soort spellen. Bij Five Nights At Freddy’s is dit vaak erg nodig, omdat het enorm ingewikkeld kan zijn. De kans dat dit in Security Breach weer het geval zal zijn is zeer aanwezig. I
n de trailer vallen al een aantal dingen erg op. Je hoort een kleine jongen genaamd Gregory huilen en een vrouwelijke robotachtige stem die tegen hem praat. Je hoort de stem zeggen dat ze het allemaal even kwijt was, maar dat dit slechts een glitch zou zijn geweest.
five nights at freddys script afgewezen door scott cawthon 142001
Een ander zeer opvallend ding aan de trailer is dat aan het einde de stem van de enige echte Freddy te horen is. Wat hier gek aan is is dat hij Gregory lijkt te beschermen van degene die hem probeert te vinden. ‘Gregory be still, I Think she has found us’ luid de stem van Freddy. Zou Freddy dit keer dan écht zo vriendelijk zijn als dat hij in eerste opzicht lijkt?