Game of Thrones acteur Kristofer Hivju is genezen van coronavirus

News
vrijdag, 17 april 2020 om 11:05
game of thronesf1615818388
Vorige maand kregen we te horen dat de Game of Thrones acteur Kristofer Hivju besmet werd geraakt met het coronavirus. Niet alleen hij, maar ook zijn vrouw kreeg het virus te pakken. Inmiddels heeft hij laten weten dat hij en zijn vrouw nu hersteld zijn van het virus.

The Witcher

Vorige maand liet Kristofer Hivju weten via Instagram dat hij en zijn vrouw positief getest waren op het coronavirus. Hij liet weten dat hij en zijn familie zo lang mogelijk thuis zouden blijven totdat de acteur genezen was. Hij en zijn vrouw hadden gelukkig alleen maar lichte symptomen zoals verkoudheid.
Voordat Hivju het virus opliep werkte hij aan het tweede seizoen van The Witcher waarin hij de rol speelt van Nivellen. Maar de productie van de serie werd tijdelijk stopgezet uit voorzorg. Daarna kreeg Hivju het virus te pakken.

Genezen

Nu Hivju en zijn vrouw zijn genezen van het coronavirus zitten ze niet langer in quarantaine en mogen ze eindelijk weer naar buiten. Dit goede nieuws deelt hij met zijn volgers op Instagram. Hij geeft aan dat hij enorm veel geluk heeft gehad dat hij en zijn vrouw nog lichte symptomen hebben gehad. Zijn gedachtes gaan nu uit naar degene die ook het virus hebben opgelopen en de mensen die iemand hebben verloren aan het coronavirus.

Populair Nieuws