Call of Duty: Warzone mid-season update brengt nieuwe modi en wapens

  De Call of Duty Warzone update heeft dinsdag een hoop nieuwe content naar de modus gebracht. De update voor de game brengt kunnen onder nieuwe limited time modi (LTM) en de gloednieuwe Rytec AMR-sniper naar het strijdveld.

  De 200 Player Warzone is de gloednieuwe modus die de Call of Duty: Warzone update toevoegt. De modus is maar voor gelimiteerde tijd beschikbaar en kan tot 200 spelers bevatten. Door het grote aantal spelers dat gelijktijdig achter elkaar aan zit, moet de tijdelijke modus een hele nieuwe ervaring bieden. De modus is geen free-for-all, maar zet 50 teams van vier spelers tegenover elkaar in Verdansk.

  Naast de 200 Player Warzone, kunnen spelers ook aan de slag met nog een nieuwe tijdelijke modus, namelijk Juggernaut Royale. Hierin worden speciale Juggernaut Care Packages over Verdansk gedropt. Spelers die deze weten op te pikken, zijn heer en meester in een Juggernaut Suit.

  De reguliere Call of Duty Modern Warfare-game heeft ook een nieuwe gamemodus. In Team Defender vechten 2 teams voor een vlag, à la Capture The Flag. Teams scoren punten door de vlag in bezit te hebben. Voor iedere seconde is er een punt te verdienen.

  Eindelijk is 'ie daar

  Warzone-spelers hebben eindelijk hun zin. De Rytect AMR sniper waar zolang om werd gevraagd, is eindelijk aan het spel toegevoegd. De nieuwe .50 kaliber sniper is in de Call of Duty-gamemode vrij te spelen door in-game challenges te voltooien. Snipers hebben daarbij binnen zowel Warzone als Modern Warfare en flinke upgrade ontvangen.

  Als je de zogenoemde ‘Mid Season’-update wil downloaden, zorg er dan wel voor dat je genoeg ruimte op je console beschikbaar hebt. Activision zegt namelijk dat spelers op een hoop GB moeten rekenen. Ten eerste is daar de Warzone-update van 25 tot 36GB. Bekijk de volledige update hier.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.