The Witcher seizoen 2 opnames worden weer hervat

News
dinsdag, 23 juni 2020 om 9:00
the witcher 2f1575477313
Voor fans van de Netflix serie The Witcher is er goed nieuws: De opnames rondom seizoen 2 van de serie worden binnenkort hervat. Op 17 augustus staat Geralt weer voor de camera in het Verenigd Koninkrijk.
De opnames voor seizoen 2 van The Witcher zullen op dezelfde plek verder gaan waar ze eerder stopten. Dat is bij de Arborfield Studios vlak buiten London. Hier stopte het filmen toen acteur Kristofer Hivju corona bleek te hebben in maart. The Witcher seizoen 2 belooft meer monsters en vooral meer Witchers te brengen naar de serie. Daarnaast zal de serie minder verwarrend worden in het nieuwe seizoen.
In het eerste seizoen werd er namelijk nogal eens een sprong in de tijd gemaakt, wat voor sommige kijkers verwarrend was. Die sprongen zullen in het tweede seizoen minder vaak aanwezig zijn. Het eerste seizoen van The Witchers werd erg positief ontvangen met dit als grootste punt. De serie werd ruim 76 miljoen keer gestreamd en nog voordat het seizoen verscheen al vernieuwd met een volgend seizoen.

Nightmare of the Wolf

Naast een nieuw seizoen zal er ook een animatiefilm rondom The Witcher verschijnen. Deze zal niet het verhaal van Geralt vertellen, maar van zijn leermeester Vesemir. Hij zal in de Netflix serie ook voorbij komen, maar in de animatiefilm zal de focus volledig op hem liggen. De animatie serie Nightmare of the Wolf wordt ook door Netflix gemaakt.