Binnenkort weer games afhalen met click & collect bij Game Mania!

  We moesten het lange tijd zonder doen, maar binnenkort is een tripje naar de Game Mania weer toegestaan. Vanaf 10 februari kun je je reserveringen en pre-orders weer afhalen bij de winkels!

  Game Mania

  Game Mania maakt dit zojuist bekend op Twitter. Even geleden maakte de regering bekend dat afhalen bij winkels vanaf 10 februari 2021 weer mag en daar gaat Game Mania graag in mee. Games moeten vooraf wel nog besteld worden in de webshop, maar daarna kunnen ze fysiek afgehaald worden bij een van de filialen van Game Mania. Hetzelfde geldt voor pre-orders. Even in de rekken snuffelen zit er dus nog niet in. Dat zal voorlopig nog online moeten gebeuren.

  Hieronder de tweet van Game Mania:

  Hoe werkt afhalen met Click & Collect bij Game Mania?

  De games kopen met click & collect bij Game Mania werken eigenlijk net als een bestelling online. Je koopt online je game, console of merchandise en kiest daarbij een Game Mania filiaal waar je deze wil afhalen. Vervolgens ontvang je een SMS en e-mail dat je bestelling verwerkt is. Zodra je die hebt kun je 4 uur later je bestelling afhalen.

  Dit laatste doe je bij de ingang van de Game Mania winkel, op veilige afstand van de medewerker en volgens de coronamaatregelen. Op die manier heb je niet te maken met verzendkosten en heb je je game of andere bestelling een stuk sneller in huis.

  Ook mensen die een PS5 in de pre-order hebben staan, kunnen straks de console ophalen bij Game Mania filialen in de buurt. Game Mania informeert iedereen telefonisch wanneer de console weer voorradig is. Op dat moment kan nog aangegeven worden welke versie je wil en daarna kun je je console al snel ophalen bij de vestiging of thuis laten bezorgen. Een reservering voor een PS5 kun je voorlopig nog niet plaatsen bij Game Mania. Daarnaast is het onzeker of er dit jaar nog vrije voorraad komt.

  Het ophalen van je bestelling kan alleen tijdens de openingstijden van de Game Mania filialen. Deze zijn hier terug te lezen. Game Mania heeft ook een speciale pagina in het leven geroepen, waarop je de click & collect manier en de maatregelen nog eens rustig na kunt lezen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.