Zo kun je een gratis Samsung Galaxy Tab A7 krijgen!

News
donderdag, 04 februari 2021 om 15:00
samsung galaxy tab a7f1612441794
2021 is aangebroken en na een maand ziet het er naar uit dat we nog wel even thuis moeten blijven. Dat betekent veel streamen via bijvoorbeeld een tablet. Mocht je nou niet het geld hebben om een tablet direct in huis te halen, maar wel opzoek zijn naar een goede deal, raden we je aan om snel verder te lezen. Via Vattenfall kun je de Samsung Galaxy Tab A7 namelijk krijgen!
Bij Vattenfall is weer eens speciale weekaanbieding te vinden. Wie uiterlijk woensdag 10 februari profiteert van de weekdeal krijgt voor niets een Samsung Galaxy Tab A7. In totaal krijg je daarmee een tablet ten waarde van 229 euro cadeau als je een 1-jaar contract gas & energie bij Vattenfall neemt.
De Weekdeal met VastePrijsEnergie van Vattenfall verschilt afhankelijk van je locatie en verbruik in prijs. Er wordt een tarief bepaald op basis van je gegevens, zodat je een gepersonaliseerde prijs krijgt. Je prijs kun je via deze webpagina simpel berekenen om te zien hoeveel je per maand kwijt bent als je voor deze weekdeal wilt gaan. Op dezelfde pagina zijn tevens de spelregels te vinden voor deze actie.
Vattenfall doet veel vaker gratis producten bij haar Weekdeal abonnementen. In het verleden was het al mogelijk om een flinke cadeaubon op te strijken voor Coolblue. Ook de Nintendo Switch is al een aantal keren weggegeven via de energieleverancier. Je hebt nog een aantal dagen om te profiteren van deze superdeal!

Vattenfall was eerder Nuon

Waarschijnlijk ken je Vattenfall al, want onder een andere naam is de energieleverancier al tijden inactief. Voorheen droeg het bedrijf namelijk de naam Nuon. Sinds 2019 is het bedrijf definitief verder gegaan onder een nieuwe naam. Als energieleverancier bedient het bedrijf dat van origine uit Zweden komt meer dan twee miljoen klanten in Nederland als het op energie aankomt.