Comic-Con San Diego wordt opnieuw helemaal digitaal gehouden

News
woensdag, 03 maart 2021 om 17:30
Comic-Con International: San Diego heeft de keuze gemaakt om het evenement dit jaar te annuleren en gaat opnieuw een virtueel Comic-Con@home evenement organiseren. Bezoekers kunnen het evenement opnieuw in hun eigen woonkamer houden. Als je al een badge had voor het evenement uit 2020 dan kan je deze gewoon bewaren, deze blijven namelijk geldig tot het evenement van volgend jaar.
Het is al het tweede jaar op rij dat het gigantische evenement digitaal wordt gehouden. Het evenement zou normaal in San Diego plaatsvinden, maar nu wordt dat de eigen woonkamer van 23 tot en met 25 juli. Enkele weken geleden kregen we al te horen dat het Comic-Con International Wondercon ook geannuleerd zou zijn. Normaal zou de Wondercon in Anaheim, California zijn, maar ook dit wordt naar de woonkamer gehaald aan het einde van maart.

Geen risico's voor Comic-Con San Diego

Comic-Con internationaal durft een groot evenement nog niet aan. Hoewel mensen steeds meer worden ingeënt, vindt CCI het nog té riskant om Comic-Con San Diego door te laten gaan. Comic-Con International wacht liever nog even af dan een evenement organiseren waar alleen maar problemen van komen. Doordat het evenement nu digitaal wordt gehouden in plaats van op de locatie zelf komen er wel een aantal financiële nadelen bij kijken. Comic-Con@home wordt door deze problemen een verkort evenement. Het evenement wordt nu namelijk slechts drie dagen gehouden, zoals eerder gezegd van 23 tot en met 25 juli.
Comic-Con International maakt ook bekend dat toeschouwers die een badge hadden voor het evenement in 2020, deze mee kunnen nemen naar 2022. Alles blijft dus gewoon extra lagg geldig. Mocht je het toegangsbewijs nou echt niet meer willen en een refund aanvragen, kan dat via deze website. Comic-Con is niet het enige evenement dat geannuleerd wordt, zo werd er ook pas bekend dat het enorme E3 evenement dit jaar ook geannuleerd wordt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties