Streamer stopt met GTA Online omdat banen te echt zijn

News
woensdag, 03 maart 2021 om 18:00
gta v helif1614787679
Bekende Twitch streamer Chance 'Sodapoppin' Morris, neemt een lange pauze van het streamen van GTA Online roleplay. Het werk in de game begon hij te zien als écht werk en daar heeft hij helemaal geen zin meer in.
Morris stopt voorlopig met het spelen van GTA Online roleplay, dat vertelt hij tijdens een livestream op Twitch. Zijn karakter Kevin Whipaloo verdwijnt daarmee ook voorlopig van de server. Kevin is een uniek personage. Hij is een restaurant-, casino- en wijngaard manager, die per ongeluk constant in de criminaliteit terechtkomt. Onlangs kwam hij ook Solid Snake tegen en werd hij bijna door een buitenaards wezen opgestraald. Als er één ding zeker is van GTA Online roleplay, dan is het wel dat het altijd onvoorspelbaar is.
Ook al is het allemaal enorm onvoorspelbaar, Morris is het helemaal zat. Zijn karakter had op een gegeven moment een baan en het begon ook te voelen als een échte baan. Soms waren er momenten dat het nog leuk vond en hij er ook echt plezier uit kon halen, maar over het algemeen was het meer gezeur en een 9 tot 5 baan, dan een vreemd avontuur beleven.
gta motoristasf1608373404

Geen traditionele baan in voor streamer

Er is iets ironisch aan het feit dat een persoon rijk wordt door traditioneel werk te vermijden, spellen te spelen en het te streamen, om vervolgens de rollen compleet om te draaien in een videogame. Hoewel streamen ook veel energie en tijd kost, ziet Morris dit nooit als 'werk' en wil hij er ook nooit traditioneel werk van maken.
Morris baalt ervan dat zijn GTA Online roleplay avontuur zo tot een einde moet komen voor nu, maar hij neemt liever een pauze dan dat hij zichzelf blijft forceren te spelen. De keuze om er een tijdelijke punt achter te zetten was volgens Sodapoppin dan ook snel gemaakt. Wanneer de streamer terugkeert naar de wereld van GTA weet Morris zelf ook nog niet.

Populair Nieuws