CoD: Modern Warfare en Warzone Double XP weekend verlengd

  Dit weekend zouden multiplayer spelers van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone dubbele XP XP wapens en dubbele Tier XP verdienen. Dat verliep echter niet soepel waardoor velen hier geen gebruik van konden maken. Inifnity Ward heeft nu aangekondigd dat het dubbele XP feest verlengd is tot woensdagochtend.

  Het Multiplayer weekend in Call of Duty Modern Warfare en Warzone verliep niet helemaal zoals dat de bedoeling was. In plaats van extra XP, verdienden sommigen zelfs helemaal geen XP voor hun gespeelde matches. Inmiddels is dat opgelost. Om iedereen alsnog de mogelijkheid te geven gebruik te maken van het bonusweekend is het evenement verlengd tot 11 uur PST, ofwel 8 uur 's woensdag ochtend Nederlandse tijd. Dat geeft ons dus een hele extra avond en nacht om voor dubbele XP te knallen!

  De start van seizoen 3 zou door deze verlenging niet beïnvloed worden en zou dus volgens plan woensdag starten.

  Dit weekend hebben we problemen gehad met het verdienen van XP en voortgang. Dat hebben we nu opgelost. Als dank voor jullie geduld hebben we besloten het 2XP, 2XP wapen en 2XP Tiers event door te laten lopen tot 11PM PST op 7 april.

  Infinity Ward

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.