Nieuwe The Walking Dead: World Beyond trailer met Rick Grimes

News
dinsdag, 07 april 2020 om 15:08
the walking dead seizoen 9 zonder andrew lincoln 132548 1f1700236843
The Walking Dead seizoen 10 is bijna klaar en dat betekent de start van Fear the Walking dead seizoen 6 en de aftrap van de nieuwe serie Walking Dead: World Beyond. Van The Walking Dead: World Beyond is er nu een nieuwe trailer waarin Rick Grimes voorbij komt!
Rick Grimes (Andrew Lincoln) heeft al even geleden op een dramatische manier The Walking Dead verlaten. Hij nam het op tegen een enorme horde zombies en blies daarbij een brug op. Op dat moment wisten we al dat dit niet de laatste keer zou zijn dat we Rick Grimes zouden zien, want hij komt in drie The Walking Dead films voorbij. Nu blijkt dat Grimes ook voorbij zal komen in de spin off World Beyond.
De nieuwe trailer laat ons beelden zien van Rick toen hij The Walking Dead verliet in een helikopter. Vervolgens zien we drie cirkels voorbij komen en horen we dat iedereen die dit logo draagt gevaarlijk is. Het logo is van een organisatie die alleen maar bekend is als CRM, maar wat die precies uitspookt is nog onbekend.

Rick Grimes keert terug!

The Walking Dead: World Beyond zou oorspronkelijk op 12 april van start gaan, maar gezien de laatste aflevering van de hoofdserie The Walking Dead is uitgesteld, is ook de start van de nieuwe serie verplaatst. Wanneer het eerste seizoen van World Beyond exact uitkomt, is nog onbekend. Een ding is wel zeker: We gaan Rick Grimes terug zien in een serie!