The 100 seizoen 7 releasedatum is bekend geworden

  Het is geen verrassing dat er een zevende seizoen van The 100 aan zit te komen. Seizoen 6 eindigde niet voor niks met zo'n grote cliffhanger. Toch wisten we niet wanneer we dit seizoen konden verwachten. Nu hebben we eindelijk een releasedatum: Seizoen 7 van The 100 zal vanaf 20 mei te zien zijn!

  Warner Bros. Television

  Fans van The 100 kunnen haast niet meer wachten tot het zevende en laatste seizoen van start zal gaan. In het vorige seizoen zijn de spanningen gestegen en eindigde het met een enorme cliffhanger, waardoor we met veel vragen zijn achtergelaten. De productie van seizoen 7 is inmiddels al afgerond, maar over een releasedatum bleef het een tijd stil. Nu weten we dan eindelijk wanneer we seizoen 7 van The 100 kunnen verwachten. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen zal vanaf 20 mei te zien zijn in Amerika. In Nederland hoeven we maar een weekje langer te wachten totdat wij de aflevering ook kunnen zien. Dankzij de exclusieve deal die CW Network met Netflix heeft gemaakt, kunnen wij de nieuwste afleveringen op Netflix bekijken.

  Het einde van The 100

  Seizoen 7 bevat in totaal zestien afleveringen. Als er geen verrassende stops tussen komen, zal The 100 in september tot een einde komen. Een officiële trailer is nog niet uitgekomen, maar het zal niet lang meer duren voor we een eerste blik zullen krijgen. Er staat ons in ieder geval genoeg te wachten in het laatste seizoen van de apocalyptische serie. Niet alleen is ons veel actie beloofd, maar we zullen ook zien waar onze favoriete personages zullen eindigen. Hopelijk blijven Clarke Griffin en haar vrienden in leven om toch nog de rust en het geluk te krijgen waar ze naar verlangen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.