Cobra Kai seizoen 6 wordt het einde voor de serie

News
maandag, 23 januari 2023 om 13:00
cobra kai seizoen 5f1674472051
De wilde rit van Cobra Kai komt bijna ten einde voor de fans. Netflix heeft namelijk bevestigd dat het seizoen 6 het einde wordt voor de populaire show.
The Karate Kid was een grote hit in 1984, maar waarschijnlijk had niemand verwacht dat er een serie als vervolg zou verschijnen in de 21ste eeuw. En dan ook nog eens een enorm populaire serie als Cobra Kai.
Fans van de show en de franchise moeten zich nu alleen toch klaar maken voor het einde. Netflix heeft namelijk bevestigd dat seizoen 6 het laatste seizoen wordt voor Cobra Kai. Dat heeft de streamingdienst gedaan door middel van een tweet, waarin ook een trailer voor de laatste seizoen te zien is. De video is voornamelijk een hommage aan de originele film en de voorgaande seizoenen Cobra Kai.
Check hieronder de nieuwe trailer voor Cobra Kai:

Waardig einde voor Cobra Kai

Fans van de serie hoeven niet bang te zijn dat Cobra Kai eindigt met een open einde, zoals we wel vaker hebben gezien met Netflix series. De makers van de show hebben namelijk een verklaring gegeven aan de fans, waarin wordt verteld dat serie bewust eindigt na seizoen 6 en op hun eigen voorwaarden.
Daarnaast zal Cobra Kai eindigen met een knal. Seizoen 6 wordt volgens de makers namelijk ‘het grootste seizoen van Cobra Kai tot nu toe’. Wanneer het laatste seizoen precies verschijnt is nog niet duidelijk, behalve dat het ‘binnenkort’ is.

Populair Nieuws