MediaMarkt komt weer met BTW Weg Ermee sale!

News
maandag, 23 januari 2023 om 12:30
Het is niet ongebruikelijk om een sale te vinden bij MediaMarkt. Maar de ene uitverkoop is de andere niet. Deze week zijn er geen Mega Deals of iets dergelijks, maar kun je vrijwel alles zonder BTW kopen!
Eigenlijk zit niemand te wachten op BTW. Je inkomen wordt al belast en vervolgens moet je ook op alles wat je koopt belasting betalen. Bovendien kan de BTW die je betaalt vrij hoog zijn als het product toch al duur is.

Geen BTW bij MediaMarkt!

Als je geen BTW zou hoeven betalen werden veel producten dus een stuk goedkoper. Bij MediaMarkt kun je jaarlijks in januari terecht om die situatie realiteit te maken. De actie is weer van start gegaan en hieronder vind je een greep uit het aanbod.
Het bovenstaande is echt een fractie van wat je allemaal met korting kunt krijgen. Er zijn uitzonderingen op de BTW-actie, maar in principe kun je bijna alles zonder de extra belasting scoren. Als er iets is wat je al een tijdje op het oog hebt, kun je dus het beste even naar de site van MediaMarkt om het te bekijken: de kans is groot dat je geen BTW betaalt.
Deze actie loopt nog tot en met 29 januari, dus je hebt een week de tijd, maar als je treuzelt is de actie zo voorbij. Datzelfde geldt overigens voor de sale van bol.com, waarin je veel games met korting kunt scoren.

Populair Nieuws