Claim deze game de hele maand gratis op Xbox en PC!

News
zondag, 04 juni 2023 om 15:00
tell me why image 11 1920x10801f1599138634
Gamers zijn meestal niet vies van een deal. De nieuwprijs voor games kan de laatste jaren steeds hoger uitvallen, dus alles waar je op kunt besparen is mooi meegenomen. Nu geeft Xbox een maand lang een game gratis weg.
De Studio Don’t Nod heeft zich met Life is Strange snel geliefd gemaakt. Inmiddels wordt die reeks door een ander gemaakt, maar Don’t Nod zelf heeft nog een mooi aanbod van andere titels met een vergelijkbare insteek van emotionele verhalen waarin je keuzes ertoe doen. Eén van die game kun je deze maand helemaal gratis krijgen.
Het gaat om Tell Me Why, een game uit 2020 waarin je speelt als een tweelingbroer en -zus. Jaren na een traumatische gebeurtenis bezoeken ze het huis waarin ze opgroeiden. Gaandeweg kom je erachter wat er gebeurd is en hoe beide helften van de tweeling alles hebben ervaren.

Waarom is Tell Me Why gratis?

Dat Tell Me Why uitgerekend nu gratis is, is overigens geen toeval. Het is namelijk Pride Month en één van de hoofdpersonen van de game is transgender. De game heeft bovendien prijzen gewonnen voor hoe dat personage is geschreven.
Dat maakt Tell Me Why een uitgelezen kandidaat om nu gratis te maken. Zowel in de Xbox Store als op Steam zijn alle hoofdstukken van de game kostenloos te claimen. Hetzelfde gebeurde overigens vorig jaar en wellicht is er in 2024 weer een kans om Tell Me Why gratis te claimen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties