Nieuw Battlefield 2042 seizoen komt eraan

News
zondag, 04 juni 2023 om 14:30
battlefield 2042f1638188002
De game Battlefield 2042 staat bij veel gamers misschien nog steeds bekend als de grootste flop aller tijden in de geschiedenis van games. Toch is er de afgelopen maanden ontzettend veel veranderd en is de game drastisch verbeterd. 7 juni zal daar alleen maar een schepje bovenop doen.
Dan komt namelijk seizoen 5 uit van Battlefield 2042 met een gloednieuwe map (onder de naam Reclaimed), nieuwe gadgets, nieuwe wapens en allerlei andere nieuwe dingen om naar uit te kijken. Ook de battle pass gaat een upgrade krijgen. De nieuwe update zal bekend gaan staan onder de naam ‘New Dawn’. De game, die lang bekend heeft gestaan om zijn bugs, rare gameplay en simpel slechte inhoud, is de laatste maanden bekender en beter geworden. Sinds de game is toegelaten op EA Play is interesse in de game gestegen.

Nieuwe gadgets en bundels

Er is allerlei nieuwe content om van te genieten. Er komt een nieuwe veteranen kit, een nieuwe limited time gamemode (LTM) een gloednieuwe battlepass en natuurlijk heel veel bug fixes en andere verbeteringen. Nieuwe gadgets in de update bevatten een Spring grenade, Anti-Tank grenade, Mini grenade en een RPG-7V2. Ook komt er een nieuwe versie van de game uit voor spelers die het spel nog niet hebben gekocht: De Elite Edition, die nieuwe spelers een jaar aan content geeft die zij anders mis zouden lopen. Het is een prijzige aankoop, maar misschien iets om te onderzoeken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties