MediaMarkt strooit met kortingen op games!

News
vrijdag, 02 juni 2023 om 11:00
the witcher 3 geralt sirensf1618586658
Het kan best zijn dat je je vakantiegeld inmiddels hebt uitgegevan aan een boeking, of een andere grote aankoop. Maar als je nog wat over hebt, kun je bij MediaMarkt wat leuke deals vinden. Daar gaan namelijk veel games met korting over de toonbank.
In verhouding tot hoeveel tijd je in een game kunt stoppen, zijn ze een best goedkope vorm van entertainment. Maar dat merk je niet zo erg op het moment dat je er tussen de 60 en de 70 euro voor neer moet leggen. Bij MediaMarkt kun je momenteel flink besparen.

Veel games met korting bij MediaMarkt

MediaMarkt heeft in het kader van vakantiegeld deals namelijk de nodige games in de aanbieding. Er zijn heel wat mooie titels die je nu een stuk goedkoper dan anders in huis kunt halen. Sommige games kosten zelfs minder dan 20 euro.
De grootste titels hebben we benoemd, mar er is nog meer in de aanbieding. Als je liever zelf de deals doorspit, kun je natuurlijk bij MediaMarkt zelf kijken.
Overigens zijn de deals niet beperkt tot games. Er gelden nog altijd veel andere deals voor je vakantiegeld. Verder zijn er nog tot het einde van de week veel Apple producten in de aanbieding.