Veel kritiek op Viaplay tijdens F1 GP van Spanje

News
maandag, 05 juni 2023 om 9:30
f1viaplayf1641918326
Afgelopen weekend reisde de Formule 1 weer af naar Barcelona voor de GP van Spanje. Ook deze keer was er weer veel kritiek op Viaplay tijdens de F1 race en niet alleen vanwege het commentaar.
Sinds Viaplay de rechten voor de Formule 1 heeft overgenomen aan het begin van 2022, is de kritiek op de streamingdienst niet mals. Natuurlijk is het nooit makkelijk om een instituut als commentator Olav Mol te vervangen, maar na anderhalf jaar zou je misschien wel verwachten dat het Nederlandse publiek er gewend aan is geraakt.
Daar is alleen weinig van te merken op social media. Tijdens de GP van Spanje was het namelijk weer raak. Online zijn er veel negatieve reacties te lezen op de twee commentatoren van Viaplay, Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Zo zou het duo belangrijke gebeurtenissen missen, ondanks dat ze met z’n tweeën aan het kijken zijn.
Maar dat is niet het enige waarom Viaplay opnieuw onder vuur ligt. Meerdere mensen meldden namelijk ook weer technische problemen op Twitter. Bij de één wil de stream simpelweg niet laden, terwijl bij de andere de beelden verticaal over het scherm vliegen. Hieronder een greep uit de reacties op social media.

Overtuigende overwinning voor Max Verstappen

Diegene die wel indruk wist te maken tijdens de GP van Spanje was Max Verstappen. De regerend wereldkampioen was al het hele raceweekend dominant bezig. Zo wist niemand ook maar in de buurt te komen tijdens de kwalificatie, terwijl het teamgenoot Sergio Perez niet eens lukte om Q3 te halen. Met een start vanaf pole position, de overwinning, de snelste raceronde en door alle rondes voorop te hebben gelegen, kan Verstappen de derde ‘Grand Chelem’ op zijn naam schrijven.

Populair Nieuws

Laatste Reacties