Check Verstappen vandaag in actie tijdens de F1 pre-season test!

News
donderdag, 23 februari 2023 om 9:30
max verstappen f1 gp canadaf1661026607
Het is eindelijk zover, de eerste Formule 1-auto’s staan op het asfalt in 2023. In Bahrein is namelijk de pre-season test begonnen, met Max Verstappen meteen in actie. Zo kan je de testdagen volgen!
Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden sinds de laatste Grand Prix. In Abu Dhabi wist Max Verstappen toen opnieuw een overwinning te pakken en geschiedenis te schrijven met maar liefst 15 overwinningen in één seizoen. Maar het is bijna weer tijd voor een nieuw seizoen en dan begint iedereen weer vanaf nul.
Voordat het zover is, is het alleen eerst tijd voor de pre-season test. Dat zijn de dagen waarop teams de kans krijgen om te kijken hoe hun theoretisch snelle auto uitpakt op de baan zelf. En waar nodig aanpassingen te maken natuurlijk, zodat ze optimaal voorbereid zijn voor volgende week, wanneer het F1-seizoen echt van start gaat.
Als je niks wil missen van de F1 pre-season test op het Bahrain International Circuit, dan heb je twee opties. Of je kan inloggen bij Viaplay en kijken bij de Nederlandstalige streamingdienst. Anderzijds heb je de optie om te gaan voor F1 TV Pro, de streamingdienst van Formule 1-eigenaar Liberty Media zelf.
Voor beide opties kan je momenteel profiteren van hoge korting. Zo kan je nu een jaardeal afsluiten bij F1 TV Pro voor slechts 52 euro. Bij Viaplay ben je momenteel voor een jaarabonnement 125 euro kwijt, maar dan kan je naast F1 natuurlijk ook genieten van andere films en series.

Wanneer rijdt Verstappen?

Als je Verstappen voor het eerst in 2023 op de baan wil zien, dan moet je meteen vandaag inschakelen voor de wintertest. Op donderdag komt de regerend wereldkampioen namelijk de hele dag in actie. Ook zal Verstappen in de RB19 stappen op vrijdagmiddag. Sergio Perez zal rijden op vrijdagochtend en de hele zaterdag.

Populair Nieuws