Kijk het F1 2023 seizoen bij Viaplay met korting!

News
woensdag, 22 februari 2023 om 12:30
f1viaplayf1641918326
Het nieuwe F1 seizoen staat op het punt te beginnen. De eerste Grand Prix is al snel en het testen begint zelfs deze week al. Wie niets wil missen van het nieuwe seizoen kan nu een Viaplay abonnement afsluiten met flinke korting.
Het Formule 1 seizoen heeft tegenwoordig vrij veel races en over het hele jaar bekeken zijn er niet zo heel veel maanden waarin er geen enkele GP wordt gereden. Als je die allemaal wil volgen zijn dat heel wat maandbedragen die je moet betalen. Maar Viaplay komt nu met een tijdelijke deal.
Als je voor 12 maanden een abonnement afsluit, betaal je per maand namelijk maar 10,49 euro in plaats van 15,99 euro. Dat scheelt 34 procent van de abonnementskosten. De deal loopt tot en met 28 februari, dus je moet wel snel zijn om te kunnen profiteren.

Ook F1TV Pro biedt korting

De vraag is natuurlijk of je een abonnement wil op Viaplay. De F1 uitzendingen van de dienst waren in het vorige seizoen lang niet altijd perfect. Gelukkig is er nog een alternatief in de vorm van F1 TV Pro, waar je momenteel ook een aardige korting op kunt krijgen.
Welke streamingdienst je dit jaar ook kiest, je kunt snel genoeg weer een Grand Prix kijken. Het seizoen start ook dit jaar in Bahrein, waar de GP wordt gereden in het weekend van 3, 4 en 5 maart. Vanaf morgen (23 februari) zijn er zelfs al technische tests op dat circuit, die voor de liefhebber ook ongetwijfeld interessant zullen zijn.

Populair Nieuws