Vodafone lijkt met storing the kampen

News
donderdag, 23 februari 2023 om 9:54
Als je problemen hebt met Vodafone ben je waarschijnlijk niet de enige. Er worden vanochtend veel meldingen gemaakt van een storing bij de provider. Desondanks is er de nodige onduidelijkheid.
Vodafone lijkt last te hebben van een storing. Sinds vanochtend wordt er veel melding van gemaakt op Allestoringen.nl. Even kwakkelde de piek rond de 300 meldingen en leek het zelfs vrij snel weer te zakken. Maar tot dusver blijkt het na elke schijnbare daling toch door te stijgen naar een hogere piek.
Op Twitter is ook al geklaagd over een storing, maar Vodafone zelf geeft aan niets te weten over een netwerkstoring. De klant die klaagde over de storing gaf al snel aan geen problemen meer te hebben. Dat lijkt te suggereren dat er niets ernstigs aan de hand is, maar intussen stijgen de meldingen gewoon door.

Wanneer is de Vodafone storing verholpen?

Het moge duidelijk zijn dat er de nodige onduidelijkheid is over de Vodafone storing. Het kan natuurlijk zijn dat er binnenkort iets aan het licht komt over de werkelijke problemen. In ieder geval lijkt Vodafone wel openlijk te communiceren of er iets bekend is, dus wie problemen ondervindt kan Twitter in de gaten houden.
In de tussentijd is het afwachten wat er gebeurt. Storingen kunnen soms net zo snel weer verdwijnen als ze beginnen. Dat lijkt nog altijd niet te gebeuren in dit geval, dus mogelijk hebben klanten nog een paar uur last.