'Eerste Red Dead Redemption krijgt ook PS5 en Series X remaster'

News
donderdag, 19 mei 2022 om 12:30
red dead redemption 1f1652950472
De next-gen remaster van GTA 5 is al lang geleden door Rockstar aangekondigd en sindsdien wachten fans van Red Dead Redemption 2 ook op een versie voor de PS5 en Xbox Series X. Naar verluidt komt niet alleen die eraan, maar ook een remaster voor de eerste Red Dead Redemption.
Het lijkt erop dat fans van de Red Dead Redemption games eindelijk krijgen waar ze al een lange tijd om vragen. Eerder verschenen er namelijk al geruchten dat er een next-gen versie komt van Red Dead Redemption 2, maar daar blijft het mogelijk niet bij.
Volgens insider Chris Klippel, die wel vaker nieuws over Rockstar games vroegtijdig heeft gedeeld, komt er namelijk ook een remaster of remake van de eerste Red Dead Redemption voor de PS5 en Xbox Series X. Dat nieuws deelt Klippel via Twitter.
De twee nieuwe versies van de Red Dead Redemption games zouden naar verluidt ook tegelijkertijd worden uitgebracht als bundel, maar niet onder de naam Outlaws Collection. Die naam dook eerder op bij een retailer, maar dat zal volgens Klippel niet de officiële naam van de bundel worden.

Red Dead Redemption 2 remaster uitgesteld?

De insider claimt daarnaast dat de versie van Red Dead Redemption 2 voor de PS5 en Xbox Series X eigenlijk al veel eerder aangekondigd had moeten worden. Dat is nu officieel nog steeds niet het geval. De reden dat de aankondiging is uitgesteld, komt volgens Klippel vanwege de Red Dead Redemption remaster.
Of de eerste game last heeft van ontwikkelproblemen of dat het een latere beslissing is geweest van Rockstar om die game ook een remaster te geven, dat laat de insider in het midden.

Populair Nieuws