Carl keert misschien terug in The Walking Dead

News
woensdag, 17 februari 2021 om 7:30
the walking deadf1634110592
Het is misschien raar, maar er bestaat een kans dat we Carl terug gaan zien in The Walking Dead. Wat zijn nut voor het verhaal precies gaat zijn is nog niet duidelijk. Mocht je het namelijk vergeten zijn: Carl zit al twee seizoenen niet meer in de serie.
Fans van de serie zullen zich nu misschien even achter de oren krabben, want het zou vrij lastig moeten zijn voor Carl om weer tevoorschijn te komen. Hij verschijnt dan ook niet in de serie, maar in een van de drie films die binnenkort uit moeten komen. De films zullen draaien om zijn vader Rick Grimes en naar verluidt is er dus ook een rolletje voor Carl in de films van The Walking Dead. Dit zou ook direct het probleem oplossen rondom hoe hij terugkeert, want het personage ging toch echt dood in seizoen 8.
Insider Daniel Richtman is degene die dit gerucht de wereld in slingert. Belangrijk om ook te weten is dat Carl terug zal keren door middel van flashbacks. Het is dus niet zo dat we Carl dus weer echt als nieuw karakter zullen zien in de films. Het zou ook lastig zijn omdat de acteur die de rol van de zoon van Rick Grimes speelt inmiddels flink wat ouder geworden is en dus lastig een jongere versie van hemzelf kan spelen. Al is CGI tegenwoordig natuurlijk wel op een punt dat het mogelijk is, het ziet er nog steeds niet heel indrukwekkend uit.
the walking dead daryl carolf1631868853

De rest van de groep

Rick Grimes krijgt dus zijn eigen films om zijn verhaal af te ronden, maar hoe zit het dan met de rest van de groep. Nou, die zien we als het goed is binnenkort terug in het laatste seizoen van The Walking Dead. Het belooft een heus spektakelstuk te worden met de terugkeer van Negan en andere geliefde karakters. De serie draait eindelijk richting een explosieve conclusie die The Walking Dead absoluut verdiend.