Captain America poster toont nieuwe Captain

  Ondertussen zijn er alweer twee afleveringen online gekomen van The Falcon and the Winter Soldier. De twee sidekick Avengers stoeien met het idee wie de nieuwe Captain America zou moeten worden, maar in de tweede aflevering kregen we al erg veel te zien van de mogelijke nieuwe Captain America.

  Disney+

  Let op: dit artikel bevat spoilers over The Falcon and the Winter Soldier.

  Net als in WandaVision krijgen we elke aflevering een nieuw personageposter. Deze keer krijgen we een flink beeld te zien van John Walker, mogelijk het nieuwe gezicht voor Amerika. John Walker wordt gespeeld door Wyat Russell en hij had al een belangrijke rol in de nieuwste aflevering.

  Tijdelijke nieuwe Captain America?

  Russel mag zich dan ook de eerste acteur noemen die de ‘voorlopige’ nieuwe Captain America speelt. ‘Voorlopige’, omdat John Walker in de comics ook maar kort de opvolger is geweest van Steve Rogers. Hoewel de series en films enigszins afwijken van de comics, is er wel een kans dat de huidige Captain America weer snel het schild in moet gaan leveren om vervolgens de rol te spelen van een U.S. Agent.

  Wie weet neemt de serie juist de andere richting en besluit Walker als Captain America te houden. Wat precies de richting is waar de serie naar toe wil gaan is nog niet duidelijk, laten we hopen dat we in de aankomende aflevering van The Falcon and the Winter Soldier meer leren.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.