Capcom trakteert op veel Resident Evil in showcase

News
dinsdag, 14 juni 2022 om 13:30
resident evil villagef1611649683
Ook zonder E3 krijgen we veel game-nieuws te verwerken, waaronder ook vanuit de Capcom Showcase. Daarin kwam veel aan de orde, zoals de DLC voor Monster Hunter Rise en een aankomende Dragon’s Dogma presentatie. Maar vooral Resident Evil-fans hebben veel om naar uit te kijken.
Liefhebbers van Resident Evil kunnen de komende tijd flink genieten. Er is namelijk behoorlijk wat in aantocht, waar ook tijdens de Capcom Showcase veel aandacht aan is besteed. We zetten alles hier even voor je op een rij.

Resident Evil Village DLC

Capcom is nog niet klaar met de ondersteuning voor de meest recente Resident Evil. Village krijgt namelijk dit jaar nog DLC. Er komt verhaal-content rondom Rose en een third-person modus voor Ethans verhaal in de hoofdgame. Er komen er nieuwe personages naar de Mercenaries-modus, waaronder niemand minder dan Lady Dimitrescu.

Resident Evil 4 remake gameplay

Eerder deze maand werden geruchten over een Resident Evil 4 remake in een State of Play bevestigd. Op dat moment werd er nog geen gameplay van de remake getoond. Die blijkt bewaard te zijn voor de Capcom Showcase en kun je hieronder bekijken.

Next-gen updates voor RE 7, 2 en 3

Hoewel je nog even moet wachten op de Village DLC en de Resident Evil 4 remake, is er ook iets waar je meteen mee aan de slag kunt. De next-gen updates voor Resident Evil 7, 2 en 3 zijn namelijk per direct beschikbaar. Zo kun je alle verschrikkelijke horror nog scherper zien.