Call to Arms modus in Red Dead Online weer ideale manier om te farmen

News
woensdag, 08 september 2021 om 11:30
image005f1628677671
Als je in rap tempo je bankrekening wil spekken in Red Dead Online en tegelijkertijd in rang wil stijgen, dan is de Call to Arms modus de ideale manier. Rockstar zorgt namelijk weer voor mooie bonussen deze week.
Sinds de toevoeging van Call to Arms in Red Dead Online is de modus zeer geliefd onder de spelers. Niet alleen vanwege de intense co-op gevechten tegen de hordes aan vijanden, maar ook vanwege de beloningen die ermee te verdienen zijn. En dan geldt deze week dubbel en dwars.
Met de nieuwe update kunnen spelers namelijk met de potjes Call to Arms twee keer zoveel ervaringspunten en dollar verdienen. De hoeveelheid stukjes goud die je ervoor krijgt blijft hetzelfde, maar dat was al een relatief hoog aantal in vergelijking met andere activiteiten.
Ben je meer van de Free Roam Missions, dan is er ook goed nieuws voor je. Alle missies die worden aangeboden door strangers zullen namelijk twee keer zoveel dollars opleveren tot en met 13 september.

Precies op tijd voor de Quick Draw Club

De bergen aan XP die je kan verdienen met Call to Arms komen deze week helemaal goed van pas. Sinds gisteravond is namelijk Quick Draw Club No. 3 begonnen, waarmee je weer exclusieve kleding, nieuwe wapen-varianten en andere goodies kan vrijspelen. De pass kost 25 goudstaven, maar die kan je ook weer allemaal terugverdienen als je de Rank 25 bereikt. Dat moet je wel doen voor de deadline van 4 oktober.
Met de voorganger van de Quick Draw Club, de geliefde Outlaw Pass, zijn er in de afgelopen jaren in Red Dead Online veel exclusieve spullen voorbij gekomen. Daar heeft niet elke speler van kunnen profiteren en daarom heeft Rockstar nu, na veel vragen van de fans, een aantal items uit voorgaande Outlaw Pass-edities beschikbaar gemaakt om aan te schaffen.
Daar blijft het niet bij als het aankomt op cadeautjes van Rockstar. Alle Red Dead Online spelers die deze week inloggen, zullen drie Special Snake Oils en drie Potent Bitters gratis kunnen ophalen bij het postkantoor of in hun kamp.

Populair Nieuws