Call of Duty Warzone en Cold War straks te groot voor 500GB PS4?

  Nieuwe updates voor Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone nemen steeds meer ruimte in beslag. Dit zou kunnen betekenen dat de 500GB PS4 straks niet genoeg geheugen meer heeft voor beide games.

  Seizoen 2 in Black Ops Cold War en Warzone is gisteren van start gegaan. Het nieuwe seizoen brengt een update met daarin veel nieuwe content, waaronder een nieuwe grootschalige zombie modus.

  Alleen nemen de updates voor CoD en Warzone enorm veel ruimte in beslag. In de aankondiging voor seizoen twee waarschuwt Activision PS4-gebruikers dat ze mogelijk ruimte moeten maken voor de update op hun console: “spelers met een 500GB PlayStation 4 die de volledige versies van Modern Warfare/Warzone en Black Ops Cold War met alle modui en packs bezitten, moeten misschien ruimte maken om de update te installeren.”

  Inhoud verwijderen voor Warzone en Cold War

  De updates voor Call of Duty: Black Ops Cold war en Warzone op de PS4 nemen respectievelijk 10,5 en 17 GB in beslag. Activision geeft de tip dat spelers in het hoofdmenu op R3 kunnen drukken om content te verwijderen die ze weinig gebruiken, bijvoorbeeld de campaign of de zombie modus.

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.