'Call of Duty Warzone seizoen 2 begint met zombies en vernietiging Verdansk'

News
vrijdag, 05 maart 2021 om 9:30
schermafbeelding 2020 11 16 om 101703f1605519827
De zombies modus in de Call of Duty Black Ops reeks is één van de meest populaire modi in de franchise. De ondoden komen nu waarschijnlijk ook naar Call of Duty Warzone toe en zorgen voor een explosief begin van seizoen 2.
Spelers van Call of Duty Warzone en Call of Duty Black Ops Cold War kijken met smart uit naar de lancering van seizoen 2. Deze update zal namelijk grote veranderingen introduceren. Zo heeft Activision bijvoorbeeld al laten weten dat spelers een trip zullen gaan maken naar de jungle van Laos. Daarnaast wijst ook alles in de richting van een zombies modus in Call of Duty Warzone en niet alleen meer in Black Ops Cold War.
Het lijkt erop dat de zombies modus ook op een explosieve manier geïntroduceerd gaan worden in de Battle Royale game van Activision. De bekende Call of Duty-leaker Zesty is namelijk gekomen met een nieuwe Tweet, waarin hij claimt dat seizoen 1 zal eindigen met een zombies event op de oude, vertrouwde Verdansk map. Spelers moeten het gebied beschermen tegen zombies en wanneer ze daar niet in slagen, dan zal de stad worden vernietigd door middel van een atoombom.

Nog een nieuwe modus naar Call of Duty Warzone?

Volgens Zesty is overigens de nieuwe zombies modus, die de titel Plague gaat krijgen, niet de enige nieuwe feature die naar Warzone komt. De lekker claimt namelijk dat de Battle Royale game ook een Sandbox modus gaat krijgen. Deze zal naar verluidt lijken op de bekende Creative Mode van concurrent Fortnite. Het lijkt erop dat de concurrentie tussen Epic en Activision dus nog een tandje heftiger gaat zijn.

Populair Nieuws

Laatste Reacties