Dit is wanneer je Double XP in CoD Warzone en Black Ops Cold War krijgt!

News
dinsdag, 13 april 2021 om 13:30
call of duty warzone black ops cold was laos season 2f1613550133
Er staat weer een Double XP in CoD Warzone en Black Ops Cold War te wachten voor spelers. Latere deze week komt er een weekend lang de mogelijkheid om dubbele XP te verdienen. Daar blijft het allen niet bij, want er komt ook een nieuwe modus aan.
Er komt een nieuwe Double XP weekend aan in Call of Duty Warzone en Call of Duty Black Ops Cold War. Het evenement gaat deze vrijdag om 19.00 uur Nederlandse tijd van start. Spelers kunnen genieten van dubbele XP voor zowel levels, wapens en de Battle Pass van de games. Het evenement komt kort voor de start van het nieuwe seizoen.
Seizoen 3 van Warzone start namelijk volgende week donderdag. Dan wordt een grote nieuwe update tevens verwacht. Voor het zover is, staat voor komende donderdag ook nog een update op de planning. Deze introduceert alvast een gloednieuwe modus. Het betreft een nieuwe versei van Hun Game die beschikbaar wordt gemaakt.
Check hieronder de tweet van Call of Duty zelf over het einde van Seizoen 2.

Double XP in CoD Warzone en Black Ops Cold War niet het enige

De nieuwe variant van Gun Game is misschien wel waar spelers het meest naar uitkijken. De nieuwe variant daagt spelers uit om als eerste met 20 wapens de tegenstander om het leven te brengen. De zogeheten Blueprint Gun Game verandert iedere match van wapen met verschillende Blueprints die per tier beschikbaar zijn.
Verder teaset Treyarch in de nieuwe Intel-blogpost ook alvast een teaser voor wat seizoen 3 gaat brengen. Het betreft een nieuw wapen genaamd Overrun, een Submachine Gun die naar de game lijkt te komen. Wanneer het wapen wordt toegevoegd is nog niet duidelijk.