Warzone spelers willen de oude Gulag terug

  Call of Duty Warzone kreeg vorige week een gloednieuwe update die een groot deel van de map compleet op de schop heeft gegooid. Nu blijkt alleen dat de nieuwe Gulag niet in de smaak valt. Zo laten fans in grote getallen weten via sociale media.

  De nieuwe Call of Duty Warzone map heeft volgens spelers een groot minpunt. De nieuwe Gulag valt namelijk totaal niet in de smaak. Fans willen het origineel terug, al is het nog maar de vraag of dat gaat gebeuren.

  Oorspronkelijk werd de Gulag Showers het strijdtoneel als je een keertje dood ging in Call of Duty Warzone. Sinds de aanpassingen aan de map vorige week zijn fans begonnen met het haten van de nieuwe Gulag. Tenminste, fans realiseren zich nu hoe goed de originele Gulag wel niet was.

  Fans stellen dat deze eerlijk was wegens het symmetrische design. Ongeacht waar je op het kleine strijdtoneel verscheen, maakte je een goede kans. De nieuwe Gulag layout, die gebaseerd is op de Standoff map uit Black Ops 2, heeft dit niet. Deze heeft zelfs meerdere verdiepingen en dat zorgt voor veel onvrede.

  Call of Duty Warzone's nieuwe Gulag is een doolhof

  Velen stellen dan ook dat de nieuwe Gulag te groot is en je gemakkelijk verdwaald. De nieuwe arena zou daardoor te gecompliceerd zijn en het plezier bederven. Niet iedereen is het hier mee eens, want ook zijn er fans die het complexe design wel kunnen waarderen.

  Wat vind jij van de nieuwe Gulag? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.