Originele Call of Duty Warzone map Verdansk keert niet terug

  Slecht nieuws voor fans van Call of Duty Warzone. Sinds gisteravond is Verdansk op z'n kop gezet met een vernieuwde variant van de map die terug naar 1984 is gesprongen. De originele Call of Duty Warzone map van Verdansk keert dan ook niet meer terug.

  Zo maakt associate creative director Amos Hodge bekend in een uitzending van Raven Studio. De map heeft een flinke verandering doorgemaakt met de start van seizoen 3 die flink wat nieuwe locaties meebrengt. Hodge bracht fans het slechte nieuws als volgt:

  "Spelers weten het niet, maar het hedendaagse Verdansk, dat gaan ze nooit meer in die vorm spelen. Het hedendaagse Verdansk is weg en keert niet meer terug."
  Activision

  Call of Duty Warzone map Verdansk met reden verdwenen

  In gesprek met PC Gamer wordt verder uitgelegd waarom hiervoor gekozen is. De grote sprong terug in de tijd voor Verdansk heeft namelijk meer redenen dan alleen voor het verhaal van Warzone. Voor de ontwikkelaars is het een kans op problemen met het speelgebied op te lossen. Hodge:

  "Dit is een goed moment voor ons om de map aan te passen en alle glitch-locaties te updaten, terwijl we ook andere quality of life-verbeteringen maken."

  Check hieronder zelf de trailer die gepaard ging met de release van de nieuwe Call of Duty map Verdansk 1984.

  Laat ons weten wat je van de nieuwe Verdansk vindt in de reacties hieronder. Natuurlijk kun je er ook lekker over kletsen met ons als je ons volgt op Twitch. Zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen en weet wanneer we zelf met de nieuwe Verdansk '84 map aan de slag gaan!

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.