Update - Call of Duty Vanguard wordt onthuld in Warzone!

News
maandag, 16 augustus 2021 om 17:00
call of duty ww2 vanguardf1617103914
Het najaar van 2021 nadert en dat betekent ook dat het bijna tijd is voor een nieuwe Call of Duty. Er is nu een hint naar de game opgedoken in Call of Duty Warzone.

Update - Vanguard wordt onthuld in Warzone

Activision gaat nog een stapje verder dan alleen een hint plaatsen in Call of Duty Warzone naar het nieuwe deel in de reeks. Via de PlayStation Store is namelijk gelekt dat Call of Duty Vanguard onthuld zal worden in de battle royale game. Dat meldt Tom Henderson via Twitter. De onthulling zal plaatsvinden op 19 augustus om 19:30 Nederlandse tijd.

Origineel bericht

Elk jaar komt Activision met een nieuw deel in de Call of Duty-franchise. Normaal weten we rond deze tijd van het jaar al een tijdje welke setting de nieuwe Call of Duty krijgt er worden er steeds meer details gedeeld. Dat is in 2021 alleen nog niet het geval, want er is officieel nog niet eens een naam bekendgemaakt.
Wel lijkt het er na meerdere leaks op dat de nieuwe Call of Duty de naam Vanguard gaat krijgen en zich zal afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dat lijkt een hint in Call of Duty Warzone nu te bevestigen. De battle royale game heeft nu namelijk een nieuwe video aan het einde van een match.
In de video zien we het winnende team opgehaald worden door een helikopter. Alle strijders worden veilig naar boven gehaald, behalve de laatste. Diegene krijgt namelijk een kogel door zijn hoofd. Iets later zien we de verantwoordelijke, namelijk een vrouwelijke sluipschutter in het oude uniform van de Sovjet-Unie.

Alternatieve WWII in Call of Duty

Hoewel er geruchten gaan dat Call of Duty Vanguard zich tijdens de Tweede Wereldoorlog gaat afspelen, zal het niet de grote oorlog zijn zoals wij die kennen uit de geschiedenisboeken. Naar verluidt zal het een alternatieve versie zijn van de Tweede Wereldoorlog. Er is namelijk geen einde aan gekomen in 1945 en de oorlog woedt verder in de jaren ‘50. Of al die geruchten kloppen, daar zal Activision hopelijk binnenkort meer duidelijkheid over geven.
Dit bericht is op 16 augustus 2021 bijgewerkt.