The Haunting of Hill House maker wil Star Wars horrorfilm maken

News
maandag, 25 oktober 2021 om 17:30
Mike Flanagan, de maker van onder andere The Haunting of Hill House en Midnight Mass, deelde op Twitter dat hij graag wil werken aan een Star Wars film. En niet zomaar een film, maar een Star Wars horrorfilm.
Op Twitter deelde Mike Flanagan, de maker van de Netflix horrorserie The Haunting of Hill House en Midnight Mass, zal willen werken aan een Star Wars horrorfilm. Op het social media platform zei de regisseur dat hij wakker werd door een aardbeving en plotseling een openbaring kreeg: "Ik zou heel graag een horrorfilm maken in het Star Wars-universum."
Flanagan is niet de enige die deze horrorfilm ziet zitten. Zo reageerde Mitch Dyler, een schrijver voor Star Wars: Battlefront op het bericht van Flanagan. "Ik wil er al een decennium een. Alsjeblieft!" Fans van het idee hebben Disney veel getagd in de comments in de hoop dat het bedrijf het idee oppakt.
Mike Flanagan is op dit momenteel wel druk bezig met andere projecten, dus als er ooit een Star Wars horrorfilm komt, kan misschien nog eventjes duren. Flanagan heeft al eerder bekendgemaakt dat hij graag de toekomst wilt uitbreiden naar bekende franchises. Star Wars heeft ongelofelijk veel succes gehad de afgelopen jaren, dus dit kan het moment zijn voor Flanagan en Disney om samen te werken aan een science fiction horrorfilm voor de franchise.

The Midnight Club

Op dit moment is Flanagan druk bezig met The Midnight Club. Dit is net zoals The Haunting of Hill House en Midnight Mass een horrorserie voor Netflix. De serie is een bewerkte versie van het roman van Christopher Pike uit 1994. Wanneer de serie uitkomt is nog niet bekend