Call of Duty Warzone spelers hebben last van vervelende audio bug

News
donderdag, 06 januari 2022 om 17:30
call of duty warzonef1583833409
Er is een nieuwe bug opgedoken in Call of Duty Warzone. De bug zorgt ervoor dat spelers problemen krijgen met de in-game audio. Op Reddit wordt er over de bug geklaagd.
Sinds de Call of Duty Warzone update, waarin de map van de game naar het zelfde thema als Call of Duty Vanguard is gezet, zijn er al meerdere bugs in Warzone naar boven gekomen. Zo was er bijvoorbeeld eerder een bug ontdekt die de neuzen van spelers laat groeien en nu is er een bug ontdekt die problemen veroorzaakt voor de audio.

Wat houdt de Call of Duty Warzone bug in?

Spelers zeggen dat wanneer ze een kill maken, de audio van de game opeens vreemd gaat klinken. De audio wordt namelijk nogal dof. Erg vervelend voor wanneer je tegen een team vecht en na een kill wil horen of er een teamgenoot van de tegenstander aan komt rennen.
Er is al wel een oplossing gevonden voor de bug, maar deze kost je wel wat moeite. Iemand in de reacties zegt namelijk dat wanneer je jezelf flashbangt, de audio weer normaal wordt. Hier moet je dus wel een flashbang voor verspillen en je zal tijdelijk ook niks zien. Niet de meest handige oplossing dus.
Hopelijk komt er dus snel een oplossing voor de bug. Dit kan alleen nog wel even gaan duren, want Raven Software, de ontwikkelaar van de game heeft wel meer bugs om op te lossen. De vele bugs die in de game komen is erg nadelig voor Warzone. Daar komt ook nog eens bij dat Activision een deel van het quality assurance-team heeft ontslagen, waar voor stakingen heeft gezorgd.