Maximum aantal spelers Call of Duty Warzone omlaag gehaald

News
vrijdag, 31 december 2021 om 9:30
call of duty warzone explosion calderaf1638351839
De veldslagen in Call of Duty Warzone gaan de komende tijd omlaag. Raven Software heeft namelijk het maximum aantal spelers verlaagd om problemen te voorkomen.
Call of Duty Warzone is extreem populair, maar die grote hoeveelheid dagelijkse spelers komt niet zonder problemen. Spelers hebben namelijk vaak last van disconnects, waardoor het hele potje voor niets is geweest. Het lijkt een probleem die voor Raven Software zeer moeilijk is om op te lossen.
De ontwikkelaar gaat daarom nu over op wat hardere acties. Het maximum aantal spelers in een match in Call of Duty Warzone is namelijk omlaag gegaan. Dat meldt JGOD via Twitter. Gelukkig is het geen drastische halvering, het gaat om een kleine verlaging van het aantal spelers. Vanaf nu kan je Vanguard Quads met maximaal 152 spelers spelen, Battle Royale Quads, Duos en Solos met 140 spelers en Battle Royale Trios met 138 spelers.

Nieuwe map voor Call of Duty Warzone

Veel van de huidige problemen in de first person shooter zijn opgedoken met de lancering van de nieuwe map, genaamd Caldera. Dat nieuwe slagveld is geïntroduceerd ter ere van de release van Call of Duty Vanguard.
Het blijft ook niet alleen bij een nieuwe map, want Warzone wordt steeds thematisch gelinkt aan de nieuwste Call of Duty in de main franchise en dat betekent dus nieuwe wapens en voertuigen. Op Caldera kan je dan ook aan de slag met conventionele schietijzers uit de Tweede Wereldoorlog en roestige vliegtuigen.