Nieuwe gratis game in Epic Games Store onthuld

News
donderdag, 06 januari 2022 om 17:00
epic gamesf1645113725
De Holiday Sale is helaas voorbij, maar Epic Games blijft vrolijk doorgaan met gratis games weggeven. Ook deze week mogen we weer een leuke game in onze library bijschrijven.
Helaas, de Holiday Sale is voorbij en Epic Games gaat weer terug naar business as usual. gelukkig voor ons betekent dat: elke week een gratis game weggeven! Na de drie toppers van afgelopen week, de drie reboot-games van Tomb Raider, heeft Epic Games ook deze week weer een mooie game in de aanbieding. Gods Will Fall, gemaakt door Clever Beans en uitgebracht door Deep Silver is een fantasy action game met een donker thema. Met een kleine clan van acht vechters moet je het opnemen tegen tien goden en hun volgelingen. Om dat te overleven zal je de domeinen van de goden moeten betreden in de hoop de mensheid te redden.

Gratis Gods Will Fall in de Epic Games Store

Epic Games heeft er inmiddels een behoorlijke traditie van gemaakt om gratis games weg te geven. Al ruim twee jaar maakt Epic Games wekelijks minimaal één game gratis beschikbaar. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PS Plus, Games with Gold of Humble Choice, zijn de games van Epic Games echt gratis: er is geen abonnementsvorm voor nodig.
Je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17:00 en de volgende week donderdag zelfde tijd claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.
Epic Games heeft ook meteen de gratis game voor volgende week bekend gemaakt: vanaf donderdag 13 januari kunnen we Galactic Civilizations III gratis claimen.