Call of Duty: Warzone Mobile is nu te pre-orderen op smartphones

News
zaterdag, 19 november 2022 om 10:30
unnamed 2022 11 19 080640f1668845222
Deze week is Call of Duty Warzone 2.0 op PC en consoles uitgekomen. Nu zit er ook een mobiele versie van de game aan te komen. Call of Duty: Warzone Mobile is namelijk nu te pre-orderen in de App Store.
Op smartphones zijn er al allerlei Battle Royale games te spelen. Zo is PUBG daar al een groot succes. Nu komt ook de populaire Call of Duty: Warzone Mobile naar de mobiele apparaten. iOS-gebruikers kunnen de game vanaf nu alvast pre-orderen in de App Store. Activision Blizzard viert het aantal mensen dat zich pre-registreert voor de game, door verschillende beloningen weg te geven zodra de game uitkomt. Er zijn namelijk momenteel al 25 miljoen pre-registraties. En dit zijn dan al de beloningen die de ontwikkelaar sowieso aan spelers gaat geven
  • “Ghost — Condemned” Operator Skin
  • “Prince of Hell” X12 Weapon Blueprint
  • “Archfiend” M4 Weapon Blueprint
  • “Dark Familiar” Emblem
  • “Foe’s Flame” Vinyl
De Battle Pass progressie in de mobile game gaat gelijk lopen met die van Modern Warfare 2 en Call of Duty: Warzone 2.0. Zo kun je ook onderweg de Battle Pass grinden. Het wordt verwacht dat Warzone Mobile in 2023 uitkomt.

Call of Duty Warzone 2.0 krijgt kritiek

Call of Duty: Warzone 2.0 is nu wereldwijd te spelen op PC en de PlayStation en Xbox consoles. Spelers hebben alleen wat kleine kritiekpunten op de game. Zo komt de dood net iets te snel in een potje. Spelers hebben ook wat kritiek op de connectie tussen Modern Warfare 2 en Warzone 2.0. Het is maar te hopen dat Activision Blizzard deze problemen oplost voor de mobiele game volgend jaar verschijnt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties