De dood komt te snel in Call of Duty Warzone 2.0

News
donderdag, 17 november 2022 om 14:30
warzone 20f1663316137
Call of Duty Warzone 2.0 is eindelijk gelanceerd, maar helaas lopen spelers al tegen een vervelende bug aan. De dood komt ons uiteindelijk allemaal halen, dat is een feit. Maar in Warzone 2.0 komt Magere Hein eigenlijk iets te vroeg.
Wie in Call of Duty Warzone 2.0 down gaat hoort eigenlijk niet meteen te sterven. Je hebt in principe even de tijd om rond te kruipen in de hoop dat een teamgenoot je weer op de been kan helpen. Maar in sommige gevallen gaan spelers momenteel onmiddellijk dood als ze down zijn.
Het is onduidelijk wat hier de oorzaak van is. Dat maakt de bug extra vervelend, want zo kun je dus ook niet vermijden dat het gebeurt. Het lijkt erop dat de game gewoon willekeurig vergeet om je een kans op een revive te geven.
Ontwikkelaar Raven Software is gelukkig op de hoogte van het probleem. De bug staat al vermeldt op het Trello bord van de studio. Op zo’n Trello bord is te zien waar een studio van op de hoogte is en waar actief aan gewerkt wordt. Momenteel wordt de bug nog onderzocht.

Wanneer wordt deze Warzone 2.0 bug opgelost?

Helaas is er nog geen indicatie van wanneer Raven Software kan zorgen dat je op de bedoelde manier doodgaat in Warzone 2.0. De game is op het moment van schrijven nog geen 24 uur uit. Het team zal dus nog niet veel gelegenheid hebben gehad om de oorzaak en en oplossing te vinden.