PS5 games zijn het goedkoopst bij Bol.com tijdens Black Friday 2022

News
zaterdag, 19 november 2022 om 10:00
spider man miles morales screenf1592573317
Het is officieel nog geen Black Friday, maar toch stunten allerlei winkels alvast met hun prijzen. Ook bij bol.com worden hoge kortingen gegeven op producten. Er zijn namelijk allerlei games, waaronder een heleboel PS5 spellen spotgoedkoop te krijgen.
Steeds meer mensen hebben eindelijk een PS5 tot hun beschikking. De games voor de nieuwe console kunnen af en toe prijzig zijn. Gelukkig spelen verkopers hier goed op in door de games met hoge korting aan te bieden. Vooral dit jaar tijdens Black Friday zijn de games flink afgeprijsd.

Bol.com heeft tijdens Black Friday 2022 hoge korting op PS5 games

Bol.com heeft misschien wel de hoogste aanbiedingen op PS5 games dit jaar. Allerlei exclusives en zelfs pas uitgekomen games zijn namelijk voor een bodemprijs te scoren. Er zijn zelfs games in de korting die in de afgelopen paar maanden uitgekomen zijn. Zo is Gotham Knights met korting te krijgen. Dit zijn de meest opvallende PS5 games die momenteel in de korting zijn bij bol.com:
Dit zijn nog zelfs slechts de meest opvallende aanbiedingen in de Black Friday sale bij Bol.com. Hier vind je een overzicht met alle kortingen. Ook bij Mediamarkt is het een grote aanrader om daar eens naar de PS5 games te kijken. Zo is The Last of Us Part 1 daar ook al flink ion de aanbieding.

Populair Nieuws

Laatste Reacties