Call of Duty Warzone bug maakt spelers onsterfelijk

News
woensdag, 22 december 2021 om 8:30
call of duty warzone 6f1640113643
Er is een oude Call of Duty: Warzone bug teruggekeerd naar de game en spelers zijn hier zeker niet blij mee. Een bug die spelers onsterfelijk maakt - ook wel de 'demon glitch' genoemd - is er weer. Beelden van de bug zijn gedeeld op Reddit.
Sinds de toevoeging van de Caldera map in Call of Duty Warzone zijn er nog al wat bugs gevonden in de game. Al eerder was er een bug die de neus van spelers liet groeien, maar nu ook is de demon texture bug, of demon glitch terug.

Wat is de demon glitch?

De demon texture bug is een bug die ervoor zorgt dat je bijvoorbeeld in plaats van een wapen vreemde zwarte vlekken ziet op het scherm. De bug haalt je dus best wel uit de game, maar de versie waar spelers nu last van hebben maakt de game bijna onspeelbaar.
De demon bug bestaat al langer in Warzone en is al meerdere keren teruggekeerd. Soms heeft het effect op wapens, maar nu heeft het ook effect op spelers. Hierdoor is het voor een tegenstander niet te zien waar hij moet schieten, waardoor een speler praktisch onsterfelijk wordt.
Hopelijk doet Raven Software dus snel iets aan de bug, maar hoe snel er een oplossing kan komen is maar de vraag. Er zijn een hoop bugs, niet alleen in Warzone, maar ook in Call of Duty Vanguard. De ontwikkelaars van beide games zijn dus erg druk met het oplossen van meerdere bugs, maar hopelijk staat deze bug hoog op de prioriteitenlijst van de ontwikkelaar.