Call of Duty Warzone 2 krijgt 'baanbrekende innovaties'

News
maandag, 25 april 2022 om 17:30
call of duty modern warfaref1650897229
Call of Duty Warzone krijgt binnenkort een nieuw seizoen vol met content, maar ondertussen wordt er ook hard gewerkt aan Call of Duty Warzone 2. Volgens Activision Blizzard gaat de nieuwe battle royale shooter ‘baanbrekende innovaties’ krijgen.
Call of Duty Warzone is een enorm succes voor Activision Blizzard, met in een recordtijd miljoenen spelers voor de free-to-play shooter. Tegelijkertijd is Warzone ook een hoofdpijndossier geworden voor de uitgever, want er blijven maar problemen opduiken voor de game. Naar verluidt zouden veel problemen niet opgelost kunnen worden door de engine waar de game op draait.
Ontwikkelaar Infinity Ward is momenteel daarom bezig met Call of Duty Warzone 2. De battle royale shooter wordt gebouwd met een gloednieuwe engine en zal volgens Activision Blizzard komen met een nieuwe sandbox mode.
Tijdens het bekendmaken van de kwartaalcijfers heeft de uitgever nog meer gemeld over de ontwikkeling van Call of Duty Warzone 2. Zo verloopt de ontwikkeling van de game ‘erg goed’ en kunnen spelers ‘baanbrekende innovaties’ verwachten. Warzone 2 zal later dit jaar worden onthuld aan het publiek en wordt net zoals het origineel een free-to-play game.

Ontwikkeling naast Call of Duty Modern Warfare 2

Infinity Ward is niet alleen bezig met Warzone 2, maar ook met de nieuwe game in de main franchise van Call of Duty, die naar verluidt de naam Modern Warfare 2 krijgt. Volgens Activision Blizzard verloopt ook de ontwikkeling van die game erg goed. Hoewel er nog geen specifieke datum is bekendgemaakt door de uitgever, kunnen we waarschijnlijk aan het einde van het jaar dus gewoon een nieuwe Call of Duty verwachten.