Call of Duty Vanguard pro's maken zich zorgen over groot toernooi

News
woensdag, 19 januari 2022 om 19:00
call of duty vanguardf1632122655
Call of Duty Vanguard heeft de laatste tijd last van een hoop bugs. Dit is erg vervelend voor normale spelers, maar nu maken ook pro's die toernooien spelen zich zorgen. Een bug kan een aankomend toernooi namelijk wel eens gaan verpesten.
Spelers zijn bezorgd door een bug in de gamemodus genaamd Control. Spelers zijn bang dat deze bug ook aanwezig zal zijn tijdens een groot Call of Duty Vanguard toernooi, waardoor de uitslagen onbetrouwbaar worden.

Wat voor bug brengt het Call of Duty toernooi in gevaar?

Door de bug komt het vaak voor dat de game crasht voor sommige spelers. Dit is al vervelend, maar de bug wordt nog vreemder. Spelers die crashen winnen namelijk ook het potje. Dit zou voor vreemde uitslagen zorgen tijdens het toernooi.
Hopelijk komt er dus snel een oplossing voor de bug, maar er zijn wel meer bugs in de game. Onlangs reageerde Activision nog op de bugs en zeiden de studio's achter de CoD games dat er hard wordt gewerkt om alle problemen op te lossen. Het kan dus nog wel even gaan duren voordat de bug in de Control gamemodus wordt opgelost.
De organisatie van het toernooi lijkt zich geen zorgen te maken over het toernooi. Vanuit de organisatie is namelijk geen bericht over naar buiten gekomen. Misschien valt het dus wel mee en zal het toernooi normaal te spelen zijn, maar toch is het begrijpelijk dat professionele spelers zich zorgen maken over de bugs.