Sledgehammer doet poging om Call of Duty Vanguard te fixen

News
donderdag, 13 januari 2022 om 9:00
call of duty vanguardf1635863711
Er wordt hard gewerkt om de Call of Duty games Vanguard en Warzone tiptop in orde te maken. Nu is er een patch uitgekomen die de multiplayer modus en zombie modus van Vanguard moet fixen. Warzone kampt helaas nog steeds met een probleem waarbij sommige skins spelers onzichtbaar maken.
Om te beginnen krijgt de multiplayer van Vanguard aanpassingen die meerdere bugs moeten verhelpen. Zo zou de stabiliteit van de game verbeterd zijn, zodat je game niet meer zo vaak crasht. Ook zijn de spawns op kleinere maps met veel mensen aangepast zodat het eerlijker is. Je zult niet meer buiten de maps, in iemands line of sight of direct op teammates spawnen.
Ook krijgt de UI een aanpassing waardoor vorderingen van challenges correct getoond worden. Bepaalde challenges worden ook duidelijker tentoongesteld. Het level-up systeem is bovendien aangepast zodat het correct laat zien hoeveel levels en/of prestiges je omhoog gaat.
Ook krijgt de multiplayer enkele aanpassingen aan haar wapens. Zo zal snipen in Vanguard nu “makkelijker” worden - je hebt uiteraard nog wel goed kunnen mikken om goed om te gaan met deze wapens. De wapens die worden aangepast zijn de Type 99, de 3-Line Rifle en de Kar98.
De eerste twee snipers krijgen een kortere ADS tijd, de Type99 krijgt ook nog eens minder aim flinch. Type 99 en Kar98 houden hun “one shot kill” potentie wanneer je kogels van een kleiner kaliber gebruikt. Tot slot worden bepaalde perks, granaten, ammo en equipment aangepast. Deze aanpassingen zijn allemaal in de patch notes te lezen.

Wat brengt de update voor Call of Duty Vanguard zombies?

Er worden ook nog wat aanpassingen in de zombie modus geslingerd. Zo wordt er een nieuwe feature “Tome of Rituals” toegevoegd, krijgen bepaalde artifact upgrades aanpassingen. Er worden Pack-a-Punch camos toegevoegd en het combat shield krijgt een aanpassing. Ook voor de zombie modus zijn de volledige patch notes te lezen op de website van Sledgehammer.

Populair Nieuws