Ripple Effect-medewerker biedt ook excuses aan voor Battlefield 2042

News
woensdag, 19 januari 2022 om 19:30
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Een game tip top in orde krijgen kan soms nog best een lastig karwei zijn, zeker wanneer de game vol zit met bugs en glitches. Battlefield 2042 lijdt flink onder deze kwalen, maar inmiddels lijkt de game redelijk stabiel te zijn. Toch is er een developer die nogmaals zijn excuses aanbiedt.
Battlefield is nog steeds niet helemaal in orde, maar DICE en EA zijn druk bezig om alles op te lossen. Uit een tweet blijkt dat zelfs zij niet blij zijn met hoe langzaam de oplossingen gevonden worden. Op Twitter vroeg een Battlefield fan zich af waarom de Limited XP en tier 1 progressie voor portal nog steeds niet zijn opgelost. Justin Wiebe, Ripple Effect Studios senior design director, was er snel bij om zijn vraag te beantwoorden.

Wat vind men van deze reactie?

Veel Battlefield spelers vonden dit gelijk een goed moment om hun frustratie kwijt te schelden. De comment sectie onder de tweet staat vol met negatieve comments. Veel vinden het woord complex niet terecht, en anderen zeggen dat het hele portal idee het raam uit gegooid moet worden. Toch zijn er een paar fans die het met Wiebe eens zijn, en vinden het moedig dat de developer dit durft te delen.
In november 2021 kwam Battlefield 2042 uit, en direct was er veel kritiek. Zo werd ook duidelijk onze review van de game. Het voelt aan alsof de game nog niet af is, en dat voelt voor veel spelers aan als een teleurstelling. Er zijn ook veel klachten binnengekomen over het ontbrekende scoreboard en andere features die worden gemist. Gemiste kansen zijn er dan ook in overvloed, zoals je hier in onze lijst met features die ontbreken kunt lezen.